Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gult kort for tissing

LSK-Supersport 3-3. Fem minutter ut i gårsdagens treningskamp i Sør-Afrika måtte LSKs Peter Werni på do. Han gjorde det han måtte gjøre - bak mål. Og da han snudde seg sto dommeren der med det gule kortet.

- Merkelig standard på dommerne her nede, sier Werni til Dagbladet.

Merkelig tidspunkt å late vannet på, tenkte nok dommeren. Og enda merkeligere: Stedet for tømminga. For midt i strålen hadde Peter Werni et TV-kamera. Men som han sier sjøl:

- Jeg bare måtte.

Og her har du grunnen:

- Det er veldig varmt i Sør-Afrika, sier LSK-spilleren. - Og fordi det er varmt er vi nødt til å drikke mye. Og den som drikker må få det ut igjen. Det er ikke verre enn det.

- Men etter bare fem minutter?

- Akkurat. Det var jo 40 minutter igjen så det var ikke snakk om at jeg kunne holde meg så lenge. Og i et lite opphold i forbindelse med en dødball gikk jeg bak mål og løste problemet. Da jeg snude meg igjen sto dommeren der med kortet.

- Jeg snakket med dommeren etter kampen, fortsetter Peter Werni. Han sa det hadde vært greit om jeg hadde spurt om å få lov til å gå på do. Men det som skjedde oppfattet han som meget upassende. Derfor kortet.

- Hvordan reagerte lagkameratene?

- De lo, sier Werni. - Alle bare lo.

FIKK ADVARSEL: Peter Werni klarte ikke holde seg. Han latet vannet under gårsdagens treningskamp i Sør-Afrika.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media