Gunn Margit Andreassen blir mor

Men pappa Frode Andresen satser videre på skiskytingen.

Gunn Margit Andreassen blir mor rundt årsskiftet. Det betyr at skiskytterstjernen ikke kommer til å konkurrere igjen før neste høst.

VG skriver at Gunn Margit og samboer og kommende pappa, Frode Andresen, kommer til å satse for fullt på OL i Torino i 2006. Begge har satt seg som mål å holde det gående til etter OL i 2010, og allerede er de i gang med å planlegge sesongen 2005/06 etter at Gunn Margit har hatt et år mammapermisjon fra skiskytingen.

- Det kommer til å bli veldig motiverende for meg å komme tilbake til OL i 2006 etter å ha vært et år utenfor, sier Gunn Margit Andreassen til VG. Hun legger til at med tanke på neste OL, så passer det å få barn nå.

Planen er at hun skal være i full trening igjen i april neste år, tre måneder etter fødselen.

- Fødselen blir en utfordring, for vi må planlegge mer enn vi gjør nå. Spørsmålet blir hvordan vi skal gjøre det når vi er ute på reise, sier Gunn Margit Andreassen som har 200 reisedøgn med skiskytterne hvert år.

- Det blir spennende å få barn og en helt ny livssituasjon for oss, sier Frode Andresen til VG. Han gleder seg minst like mye som Gunn Margit til at barnet skal bli født.

(.NTB)