Gunn Margit reiste hjem

Gunn Margit Andreassen reiste hjem til Hønefoss i ettermiddag. Tross fiasko så langt i VM, lover hun å stille til start på stafetten og fellesstarten.

- Jeg har kommet meg etter helgas renn, men jeg tror jeg har godt av å være hjemme på Hønefoss et par dager, sier skiskytter-jenta til Dagbladet :på nettet.

Hun ble nummer 43 på sprinten og nummer 45 på jaktstarten. Før VM var 26-åringen vår beste løper og vårt største medaljehåp.

- Jeg blir defensiv på skytinga når det går dårlig. I tillegg fungerer ikke skøyte-muskulaturen som den skal, forklarer Gunn Margit.

I formiddag gikk hun en rolig klassisk tur ved Sognsvann sammen med kjæresten Frode Andresen. Så satte hun seg i bilen og kjørte hjem.

- I morgen skal jeg også gå en rolig treningstur. Så setter jeg meg foran TV for å se de andre jentene på 15 km, sier Gunn Margit som lover å være på plass til stafetten på fredag og fellesstarten dagen etter.

- Jeg fant ut at det var best for alle om jeg droppet 15 km. Da har jeg i alle fall en mulighet til å komme tilbake og gjøre en god figur fredag og lørdag. Det håper jeg at jeg skal klare.borje.kleboe.eidissen@dagbladet.no

LYSPUNKT: Det eneste lyspunktet for Gunn Margit Andreassen i VM så langt, var da samboer Frode Andresen vant gull.