Gunn-Rita ferdig for sesongen

Gir opp EM, fortsatt ikke helt frisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Gunn-Rita Dahle Flesjå har slitt med mageproblemer siden mai, da hun kuttet ut konkurranser for å bli kvitt sykdommen.

Terrengsyklisten er fortsatt ikke helt frisk og har nå bestemt seg for å droppe EM, maraton-VM og alle elitekonkurranser ut sesongen.

I en pressemelding skriver VM- og OL-mesteren at hun er i trening og føler seg bedre, men at systemet fortsatt ikke kjennes helt bra. Årsak: Hun trente og konkurrerte med både virus og bakterier i kroppen tidligere i år.

- 10 uker uten noe særlig med trening har gjort sitt til at jeg føler meg i dårlig form og må finne meg i at sesongen er kjørt, skriver Gunn-Rita på sin egen hjemmeside.

Dahle Fleslår ser i stedet fram mot neste sesong og OL i Beijing, samt vintertreningen hun starter på i oktober. Og det skal mer til enn sykdom for å knekke humøret.

- En uønsket hvileperiode gjør garantert godt for systemet etter mange sesongen med utrolige resultater og prestasjoner. Vi går en spennende og viktig sesong i møte i 2008 og da kommer det godt med at både kropp og hode er godt uthvilt og forberedt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer