Gunn Rita frir på skuddårsdagen

- Jeg blir neppe gift hvis jeg ikke tar initiativet sjøl. Kenneth er for treig og derfor tar jeg saken i egne hender. Jeg frir på skuddårsdagen. Da har jeg lov, og han kan jo prøve å si nei, sier Gunn Rita Dahle til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gunn Rita og kjæresten Kenneth Flesjå har vært samboere i flere år. Og nå kan verdens beste terrengsyklist tenke seg å bli frue.

- Vi ønsker å gifte oss, men siden det er guttas greie å fri, har jeg måttet vente. Men ingenting skjer. Han kan bare vente til skuddårsdagen, ler Gunn Rita.

Blir det giftermål i år, får hun tre viktige datoer å tenke på. Hvis ikke må Gunn Rita Dahle konsentrere seg om to: 24. og 27. september. Da dreier det seg om OL terreng og OL landevei.

To OL-gull

- Jeg har ingen andre planer enn to gullmedaljer. Egentlig er sjansene størst på terrengsykkelen. Men på landeveien er vi tre på samme lag. Det spiller ingen rolle hvem av oss som vinner, for en gullmedalje har alle på laget del i - sjøl om bare en av oss kan henge den rundt halsen.

Bor i høyderom

I år går Gunn Rita Dahle helt nye veier for å være best mulig forberedt. Et 21 kvadratmeter stort rom i kjelleren hjemme, er bygd om til høydekammer. I dag starter et tre ukers opphold i 3000 meters høyde.

Fra tidligere har hun meget gode erfaringer med høydeopphold, og Gunn Rita er sikker på at prosjektet slår positivt ut også i OL-sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer