Gunn-Rita gifter seg

Gunn-Rita Dahle avgjorde v-cupen med sin tiende v-cupseier på rad i Calgary i går. Hun jubler like mye for frieriet fra samboer Kenneth Flesjå. Neste sommer blir det bryllup.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Jeg har fridd og fått ja, men vi har ikke tid til bryllup nå. Det blir neste sommer, sier Flesjå til Dagbladet.

Han møtte Gunn-Rita under VM i 1998 og tok over treneransvaret i 2001. Denne sommeren tenker ikke paret på gifteringer. Det handler utelukkende om OL-ringer, og Gunn-Rita Dahle er nærmest uslåelig halvannen måned før OL-rittet i Athen 27. august. I går fikk hun tidlig en 15 sekunders ledelse i den gjørmete, smale og svingete løypa som ifølge Flesjå gikk i deler av langrennsløypa fra OL i 1988.

-  Vi testet tre ulike dekktyper før start, og valgte et gjørmedekk som Gunn-Rita hadde god nytte av i starten da det var mye kaos, sier Flesjå.

Mye massasje

Med bare v-cupfinalen i italienske Livigno igjen (går i neste års VM-løype) er det nå umulig å ta igjen Dahle i sammendraget. De to siste helgene har hun vunnet de to v-cupene i Canada til tross for de voldsomme treningdosene hun la ned under treningsleiren i Boulder i Colorado ukene i forveien.

-  Helt vanvittig. Nå flyter hun på sjøltillit, sier Flesjå som den siste uka har sluppet opp på treninga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer