Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gunn-Rita vant VM-gull igjen

- Rått å treffe så godt på formen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Gunn-Rita Dahle Flesjå ble i natt verdensmester i terrengsykling på New Zealand. Det betyr at sykkel-esset har vunnet to VM-gull av to mulige denne sesongen, etter at hun tidligere i måneden ble verdensmester i terrengsykling maraton på suverent.

Etter nattens gull var hun rørt.

- Det smakte helt «herligt» å ble verdensmester i rundbane for 4 gang, denne gang på helt andre siden av jordkloden. Selv om det var få nordmenn på plass i løypene så opplevde jeg et fantastisk publikum rundt hele løypen her i Kiwi-land. Min beste og råeste dag på sykkelen for sesong 2006, skriver Dahle Flesjå på sitt eget nettsted.

- Det er mange forskjellige tanker og følelser som surrer rundt i kropp og hode her jeg sitter på hotellrommet nå. Det er kun noen timer siden jeg gikk over målstreken som ny verdensmester og det kommer til å ta dager før det virkelig synker inn. Det er rått å treffe på sesongens aller viktigste konkurransedag nok en gang, fortsetter gulljenta.

Lene Byberg kjørte inn til en fin 12.plass, og oppnåde med det sitt beste VM-resultat noensinne.

VERDENSMESTER: Gunn-Rita Dahle Flesjå tok i natt sitt andre VM-gull for sesongen. Lene Byberg rullet i mål til en 12. plass. Foto: EPA
VERDENSMESTER: Gunn-Rita Dahle Flesjå tok i natt sitt andre VM-gull for sesongen. Lene Byberg rullet i mål til en 12. plass. Foto: EPA Vis mer
image: Gunn-Rita vant VM-gull igjen
<B>SMAKER MED GULL:</B> Gunn Rita var imponert over at hun igjen klarte å prikke inn toppformen til et verdensmesterskap.Her med gullet rundt halsen etter medaljeseremonien.
<B>RULLET I FRA KONKURRENTENE:</B> Ingen klarte å holde følge med Dahle Flesjå i det kuperte landskapet på New Zealand. Dermed ble det et nytt gul på den merriterte syklisten.