Gunnar Aase seiret for Viking

STAVANGER (NTB): Viking radet opp seier nummer tre på rad, og er dermed med i tetkampen. I dag snudde Stavanger-laget 0-1 til 3-1 mot Haugesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter første omgang var det fortjent at Haugesund ledet 1-0. Scoringen kom etter en corner og klabb og babb foran mål. Thormod Næss pirket ballen over streken i omgangens siste minutt.

Viking snudde kampen i andre omgang med to kontringer av Rosenborg-modell. Nesten som vanlig var spillefordeleren Gunnar Aase nest sist på ballen ved begge scoringene til Rikhardur Dadason. Hjemmelagets tredje satte han inn selv.

Utrolig gøy

- Det er utrolig gøy å være bare to poeng bak teten, særlig når ekspertene har spådd oss nord og ned. For egen del er jeg glad for at jeg har spilt alle kampene, at skadene er borte og formen på topp, sa Gunnar Aase som dominerte fra sin høyre kantposisjon på midtbanen.

- Jeg tenker overhode ikke på landslaget eller mulighetene til å bli med i VM-troppen. Skulle det likevel skje, tar jeg det som en hyggelig bonus og en stor overraskelse, sa Aase.

Vikings danske trener Poul Erik Andreassen berømmet moralen i laget. Haugesund-trener Conny Karlsson mente Viking spilte flott angrepsfotball og vant fortjent.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer