Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Gunnar Pettersen gir seg i år

Når det skjer, avhenger av OL-kvaliken.

• Direkte på Dagbladet.no: Norge - Sverige spiller om femteplass fra kl. 13.00

Landslagstreneren for håndballherrene, Gunnar Pettersen, gir seg i løpet av året. Kommer ikke Norge til OL, takker han for seg om fem måneder.

Aftenposten skriver at Pettersen kommer til å stå på som landslagstrener ut august, dersom det norske herrelaget kommer med til OL i Beijing.

Men så er det definitivt slutt.

Generasjonsskifte

Det ligger an til et merkbart generasjonsskifte i norsk herrehåndball på landslagsnivå i løpet av året.

Glenn Solberg og Frode Hagen er på vei ut sammen med Jan Thomas Lauritzen og Johnny Jensen. Trolig kommer ingen av disse til å være aktuelle for VM i Kroatia i januar neste år.

Må bygge nytt forsvar

FERDIG I ÅR: Gunnar Pettersen gir seg som landslagstrener i løpet av året, fastslår Aftenposten. Ole Gustav Gjekstad og svenske Kent Harry Andersson kan komme inn som erstattere. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX
FERDIG I ÅR: Gunnar Pettersen gir seg som landslagstrener i løpet av året, fastslår Aftenposten. Ole Gustav Gjekstad og svenske Kent Harry Andersson kan komme inn som erstattere. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX Vis mer

Det betyr at et helt nytt forsvar må bygges opp, og det innebærer at det er tid for en ny landslagstrener.

Aftenposten lanserer to hete kandidater til å etterfølge Gunnar Pettersen i den jobben, Ole Gustav Gjekstad og svensken Kent Harry Andersson.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media