Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gunnar Pettersen holdt igjen motspiller i sluttsekundene

- Det var en reflekshandling.

 HINDRET MOTSPILLER:  Vipers-trener Gunnar Pettersen holdt igjen Anne Kjersti Suvdal på vei fremover i sluttsekundene. Foto: TV 2
HINDRET MOTSPILLER: Vipers-trener Gunnar Pettersen holdt igjen Anne Kjersti Suvdal på vei fremover i sluttsekundene. Foto: TV 2 Vis mer

(Dagbladet): Det ble en svært dramatisk avslutningen på gårsdagens oppgjør mellom Vipers Kristiansand og Oppsal.

På stillingen 25-25 med bare noen sekunder igjen, satte Oppsal inn Anne Kjersti Suvdal som ekstra utespiller.

Suvdal løp framover og forbi Vipers-benken da Gunnar Pettersen holdt igjen vingen.

- Det var en reflekshandling, og jeg beklaget med en gang. Jeg oppfatter at vi enes om at den saken er av ute av verden, sier Gunnar Pettersen til TV 2.

- Skal ikke skje Selve situasjonen hadde ikke noe å si for utfallet av kampen. Oppsal spilte ballen i stedet inn til Jenny Handal Sneve, som ble snytt for et soleklart straffekast. Hun fikk bare frikast, og det klarte ikke Oslo-laget å omsette til mål.

- Det koker på banen mot slutten. Da jeg gikk bort til ham lovet han meg at han ikke så meg og ba meg om ta imot en unnskyldning. Da jeg bare snudde meg og løp bort, så ropte han etter meg at det var dårlig gjort at jeg ikke tok imot unnskyldningen. jeg hadde litt dårlig samvittighet for dette etterpå, men da jeg så TV-bildene senere kokte det. Det er tydelig at han hindrer løpet mitt. Det er slikt som ikke skal skje, sier Anne Kjersti Suvdal til TV 2.

- Blackout Camilla Herrem har sett situasjonen på video, og er ikke imponert av den tidligere herrelandslagstreneren.

«Oisann Gunnar Pettersen, det der va IKKJE bra ... #blackout», skriver hun på Twitter.

Det er langt fra første gang en håndballtrener tar i bruk ulovlige midler for å stoppe motspillere.

I 2009 taklet Hypo Niederösterreich-treneren Gunnar Prokop taklet en Metz-spiller som var i ferd med å sette inn vinnermålet. Den norske dommerduoen ga treneren marsjordre.

I 2012 holdt den serbiske treneren Sasa Boskovic igjen Linn Jørum Sulland.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media