Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gunnar Pettersen nærmer seg trenercomeback

Ønsker å hente Løke, Lunde og Nøstvold.

TIL VIPERS?: Tidligere landslagstrener Gunnar Pettersen blir trolig ny trener i klubben Vipers.  Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET.
TIL VIPERS?: Tidligere landslagstrener Gunnar Pettersen blir trolig ny trener i klubben Vipers. Foto: Bjørn Langsem/DAGBLADET. Vis mer

Gunnar Pettersen har takket ja til en intensjonsavtale med håndballklubben Vipers.

Sørlendingene må sikre seg flere kvalitetsspillere for at den tidligere landslagssjefen skal bli trener for klubben til sommeren.

- Da Vipers presenterte sine ambisjoner og de spillerne de ønsket seg, ble jeg trigget. Klarer de å sikre seg de spillerne innen 15. mai, blir jeg Vipers-trener i to-tre sesonger, sier Pettersen til Fædrelandsvennen.

Vipers ønsker å hente spillere som Heidi Løke, Katrine Lunde og Tonje Nøstvold.

- Det er det sportslige det står på for min del. Det økonomiske kommer vi i havn med, sier Pettersen til FVN.

Thomas Hørlyk gir seg i Vipers etter årets sesong. Daglig leder Terje Marcussen avviser at Pettersen blir en dyrere trenerløsning for klubben.

- Fordi Gunnar også er en ettertraktet foredragsholder, vil det være en måte vi kan få inn ekstra midler fra våre samarbeidspartnere. På samme måte vet vi at de landslagsspillerne vi jobber med å sikre oss er attraktive for både lokalt og nasjonalt næringsliv, sier Marcussen.

(NTB)