Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gunnar Pettersen røper hvorfor han forsvant: - Jeg har hatt kreft

Sykmeldt fra Vipers-jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Trenerprofilen Gunnar Pettersen forteller til Fædrelandsvennen at han er operert for kreft i tykktarmen, og at det er grunnen til at han ble sykmeldt tidligere i år.

Håndballtreneren har ledet Vipers fra Kristiansand denne sesongen, men måtte ta en pause på nyåret på grunn av helseplager. Han har også jobbet som ekspert for Viasat.

Det startet med magesmerter, men Pettersen fikk først beskjed om at det ikke var kreft.

- Men legen uttalte at jeg med 99,9 prosent sannsynlighet ikke hadde kreft. Den tanken hadde heller aldri slått meg, jeg trodde jeg hadde magesår eller betennelse i tarmen, sier Pettersen til avisa.

Så kom kontrabeskjeden.

- Men onsdag 6. april ringte legen og sa at han hadde dårlige nyheter. Det viste seg at han hadde bommet på 0,1-prosenten, og funnet kreft i den ene av de fire polyppene. Da tenkte jeg at nå har jeg flaks for alle fire var jo allerede fjernet. Likevel måtte jeg på sykehuset igjen for å se om de kunne finne nye kreftrester, noe de heldigvis ikke fant. Det er et bra tegn. Uansett skal jeg opereres for at de skal være på den sikre siden, men det kan godt hende at jeg er frisk allerede, sier Gunnar Pettersen til Fædrelandsvennen.

Den tidligere norske landslagstreneren sier han forteller om hendelsen for å få slutt på spekulasjoner om hans fravær fra Vipers.

- Nå stiller jeg opp på dette intervjuet, og bruker det til å fortelle hva som har vært årsaken til sykemeldingen. Lenge gikk jeg selv rundt uten vite hva som var galt, men nå vet jeg det og ser fram til å få slutt på spekulasjonene, sier Pettersen.

Håndballprofilen fortalte i et intervju med TV 2 i februar at han tok en pause fra idretten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!