Gunnar valgte penga

LEEDS (Dagbladet): Leeds- Coventry 2- 0. Gunnar Halle (33) er på tredjeplass i Premier League og kan spille sitt livs best betalte fotball - hvis han vil - til han er nærmere 36 år. Han er, som vi sier, i penga.

- Det handler like mye om ambisjoner som om penger, sier Gunnar Halle til Dagbladet.

- Jeg hadde riktignok tenkt å reise hjem til sommeren, men da dette dukket opp var det lett å velge. Og så er det en klausul i den nye kontrakten som sier at jeg kan gi meg sommeren 2000. Sjøl om jeg ikke tenker på det nå.

Tabellen lyver

Leeds-posisjonen på tabellen bak Aston Villa og Manchester United tenker imidlertid alle på. Men - ikke alle er like edruelige som Gunnar Halle.

- Den lyver nok litt, jeg ser ikke Leeds som et lag i den desiderte toppen. Så bra er vi ikke. Og denne kampen her viser hvor ustabile vi er. Sjøl om vi vant, spilte vi veldig dårlig.

Nigel Martyn holdt sin tiende null for sesongen. Det betyr at han reddet Leeds. Og Gunnar Halle - som kom inn og fikk den siste halvtimen - ga hjemmelaget balanse. Inntil da var Leeds uten høyreside.

- Har mye å gi

- Vi sliter litt på midtbanen fordi alle (Hopkin, Bowyer og Batty) vil spille sentralt, sier Gunnar Halle.

- Det er vi nødt til å gjøre noe med. Og sjøl kan jeg bare gjøre mitt beste hver gang jeg får sjansen. Jeg vet at jeg ikke får spille alle kampene, så ærlig er jeg mot meg sjøl, men jeg vet at jeg fortsatt har mye å bidra med. Og derfor skrev jeg under kontrakten som forlenger den jeg har med to år.

- Og da er det definitivt slutt?

- Ja, og det blir nok ikke noe i Norge heller, sier Gunnar Halle.

  • Danny Hopkin og Lee Bowyer scoret og vant for Leeds. Trond Egil Soltvedt hadde en tung kveld for Coventry.