TIL RBK? Ifølge TV2 er Stabæk og Rosenborg i forhandlinger om en mulig overgang for Stabæks  Veigar Pall Gunnarsson. Her jubler han etter sitt 4-2 mål  i kampen mot Start. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
TIL RBK? Ifølge TV2 er Stabæk og Rosenborg i forhandlinger om en mulig overgang for Stabæks Veigar Pall Gunnarsson. Her jubler han etter sitt 4-2 mål i kampen mot Start. Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer

Gunnarsson avviser ikke RBK-overgang

- Det er interessant, sier han.

(Dagbladet): Rosenborg og Stabæk er i forhandlinger om en mulig overgang for Veigar Pall Gunnarsson.

Det skriver TV 2 Sporten søndag kveld.

Dersom klubbene blir enige kan islendingen bli klar for seriemesterne allerede 1. august. Sportsdirektør i Stabæk, Inge Andre Olsen, vil ikke bekrefte overfor tv-kanalen at de er i forhandlinger med trønderne.

Rosenborg har tidligere i år forsøkt å hente Gunnarsson til Trondheim, uten å lykkes. Selv har ikke Gunnarsson merket noe til interessen.

- Jeg har hørt at de er interessert, Inge Andre Olsen sa jo det for litt siden det, men jeg tenker ikke så mye åp det. For å være helt ærlig vet jeg ikke helt hva som skjer, sier Gunnarsson til Dagbladet.

- Er du interessert i en eventuell overgang til Rosenborg?

- Ja, det kan bli aktuelt. Men det er mye å tenke på før jeg tar en eventuell avgjørelse. Jeg har det veldig godt i Stabæk og i Bærum. Jeg trives fantastisk her. Må tenke meg godt om før jeg tar en avgjørelse, sier Gunnarsson.

Páll Gunnarsson har scoret syv seriemål for Stabæk så langt denne sesongen, og topper med det listen over klubbens mestscorende spillere.

Dersom Gunnarsson blir solgt til Rosenborg vil han bli gjenforent med sin tidligere trener i Stabæk, Jan Jönsson.