Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gunnarsson enig med RBK

Det hevder spissens agent.

SNART PÅ SAMME LAG: Veigar Pall Gunnarsson var med å senke RBK på Telenor Arena forrige søndag. Nå skal han være lysten på en overgang til trønderbyen. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix .
SNART PÅ SAMME LAG: Veigar Pall Gunnarsson var med å senke RBK på Telenor Arena forrige søndag. Nå skal han være lysten på en overgang til trønderbyen. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For ei uke siden ble det rapportert om et VIF-bud på Stabæks Veigard Pall Gunnarsson.

Ti dager før det snakket islendingen selv åpent til Dagbladet om en overgang til Rosenborg.

Nå tyder mye på at 31-åringen selv ønsker seg til Lerkendal før overgangsvinduet stenger. Ifølge Aftenposten har angriperen allerede fått et lønnstilbud fra RBK.

- Veigar er enig med Rosenborg om sine personlige betingelser. Så er det bare opp til klubbene å bli enige om prisen, sier agent Arnor Gudjohnsen til avisa.

Agenten fastslår at Gunnarsson ønsker å bli gjenforent med sin gamletrener Jan Jönsson, framfor å dra til VIF. Samtidig har Stabæk-sjef Jörgen Lennartsson antydet at islendingen ikke blir sluppet uten videre.

- Hvis Veigar Páll Gunnarson blir solgt til Rosenborg, skal vi gå rundt i Bærum med bøsser for å kunne kjøpe Rade Prica til Stabæk, sa Lennartsson etter blåtrøyenes seier mot RBK forrige helg.