KLAR FOR VÅLERENGA: Veigar Pall Gunnarsson er enig med Vålerenga, skriver TV 2. Her i duell med Rosenborgs Mikael Lustig. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix .
KLAR FOR VÅLERENGA: Veigar Pall Gunnarsson er enig med Vålerenga, skriver TV 2. Her i duell med Rosenborgs Mikael Lustig. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix .Vis mer

- Gunnarsson enig med Vålerenga

Forlater Stabæk, hevder TV 2.

(Dagbladet): Veigar Páll Gunnarsson skal være enig med Vålerenga, skriver TV 2 i kveld.

Vålerenga og Stabæk skal allerede ha blitt enig om en overgangssum , men Aftenposten skrev i går at Gunnarsson sa nei til Vålerengas første kontraktforslag.

- Jeg vil heller spille i Stabæk enn å takke ja til tilbudet deres. Det er halvannet år igjen av kontrakten min her. Jeg trives godt i Stabæk, og vet at jeg vil prestere den tiden som gjenstår av kontrakten, sa han til avisa i går.

Sportsdirektrør i Vålerenga, Truls Haakonsen, og trener Martin Andresen har ikke lagt skjul på at de er ute etter offensive spillere, men førstnevnte ville ikke kommentere Gunnarsson etter gårsdagens 2-0-tap mot greske PAOK.

- Det får du snakke med Aftenpostens journalist om, vi vil ikke kommentere det, sa han til Dagbladet

I dag kom Vålerenga med et forbedret kontraktsforslag til 31-åringen, et tilbud som Gunnarsson angivelig skal ha godtatt.

Islendingen har også vært ønsket til Trondheim og Rosenborg av sin tidilgere trener Jan Jönsson. Agenten hans uttalte at han var enig med trønderne om en kontrakt, men klubbene skal ikke ha blitt enige om en overgangssum.

Da Dagbladet snakket med Gunnarsson tidligere denne måneden avviste han ikke en overgang til Trondheim, men sa også at det ville være vanskelig å forlate Stabæk og Bærum.

- Jeg har det veldig godt i Stabæk og i Bærum. Jeg trives fantastisk her. Må tenke meg godt om før jeg tar en avgjørelse, sa han.

Veigar Páll Gunnarsson har ikke besvart Dagbladets henvendelse fredag kveld.