NEDTUR:  Aalesunds Fredrik Carlsen (th) i duell med Veigar Pall Gunnarson under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Stabæk på Color Line Stadion i Ålesund søndag kveld. Gunnarson måtte av banen med skade etter denne duellen, og kan miste flere uker med fotball.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
NEDTUR: Aalesunds Fredrik Carlsen (th) i duell med Veigar Pall Gunnarson under eliteseriekampen i fotball mellom Aalesund og Stabæk på Color Line Stadion i Ålesund søndag kveld. Gunnarson måtte av banen med skade etter denne duellen, og kan miste flere uker med fotball. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

Gunnarsson kan miste fire til seks uker

- Trolig avrevet leddbånd i ankelen.

||| (Dagbladet): Stabæks Veigar Pall Gunnarsson kan i verste fall miste mellom fire til seks uker på grunn av skaden han pådro seg mot Aalesund i går kveld.

Gunnarsson ble klippet ned og ut av kampen etter bare 12 minutter, og kom snart ut av garderoben igjen på krykker. Undersøkelsene på Stabæk-klinikken i dag viste at han nå må forberede seg på å se flere kamper fra sidelinja.

- Han har fått seg en skade i venstre ankel, på innsiden av et ligament. Foten ble sittende fast da han ble taklet, og han fikk en vridning. Det dreier seg trolig om en avrivning i et leddbånd, sier Stabæk-fysio Tor Østhagen til Dagbladet.

- Vi skal ta et MR-bilde i morgen tidlig, for å se hvor alvorlig det er. Men det kan fort ta noen uker. Vanligvis tilsvarer en slik skade fire til seks uker, så det kan det bli i verste fall. Men vi vil ta et MR-bilde av ankelen for å få svar på dette, sier Østhagen.

Veigar Pall Gunnarson kom tilbake til Stabæk denne sesongen etter et år i Frankrike. Han spilte godt i serieåpningen mot Odd, men måtte gi seg etter en drøy time på grunn av en skade.

De siste to ukene har islendingen måttet holde seg unna trening med ball, men mot Aalesund på søndag var han endelig klar for kamp. Så inntraff altså ulykken igjen.