VIL IKKE TIL VIF: Veigar Páll Gunnarsson sier han har takket nei til et kontraktstilbud fra Vålerenga.Foto: Erlend Aas / SCANPIX
VIL IKKE TIL VIF: Veigar Páll Gunnarsson sier han har takket nei til et kontraktstilbud fra Vålerenga.Foto: Erlend Aas / SCANPIXVis mer

Gunnarsson sa nei til Vålerenga

- Jeg vil heller spille i Stabæk enn å takke ja til tilbudet deres.

Vålerenga og Rosenborg er interesserte i underskriften til fotballspilleren Veigar Páll Gunnarson. Men islendingen har takket nei til tilbudet fra Vålerenga.

Tirsdag bestemte Stabæk seg for å godta Vålerengas bud på 31-åringen, men islendingen har bestemt seg for å takke nei til kontraktsforslaget han har fått fra Oslo-klubben.

- Jeg har sagt nei til Vålerengas tilbud, bekrefter Gunnarsson torsdag til Aftenposten, og forklarer hvorfor:

- Jeg vil heller spille i Stabæk enn å takke ja til tilbudet deres. Det er halvannet år igjen av kontrakten min her. Jeg trives godt i Stabæk, og vet at jeg vil prestere den tiden som gjenstår av kontrakten, sier 31-åringen.

Dermed virker det klart at Rosenborg er eneste alternativ for islendingen hvis han forlater Stabæk i sommer. Aftenposten meldte tirsdag at Gunnarsson skal ha godtatt et kontraktstilbud fra trønderne.

Dette er blitt tilbakevist av klubben, som fortsatt ikke er enig med Stabæk om en overgangssum.

(NTB)