Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gunnarsson til Stabæk - for tredje gang

Ble frigitt av Vålerenga forrige uke.

HER ER JEG IGJEN: Veigar Pall Gunnarsson går kraftig ned i lønn i Stabæk, men sier det viktigste for ham er å få tilbake gleden med fotballen. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix
HER ER JEG IGJEN: Veigar Pall Gunnarsson går kraftig ned i lønn i Stabæk, men sier det viktigste for ham er å få tilbake gleden med fotballen. Foto: Aleksander Andersen / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter et mislykket opphold i Vålerenga returnerer Veigar Pall Gunnarsson til Stabæk - for tredje gang i karrieren.

Det bekreftet klubben på en pressekonferanse i dag.

32-åringen ble frigitt av Vålerenga sist uke, og har skrevet under på en kontrakt med Stabæk som strekker seg ut 2013.

På spørsmål om hvor glad han er for å være tilbake i Stabæk, på en skala fra én til ti, svarer islendingen slik:

- Det er enkelt: Ti.

Gunnarsson lover at Stabæk blir hans siste klubb i Norge.

- Det sier litt om hvor godt jeg liker meg i klubben. Jeg kommer tilbake for tredje gang. Det funket ikke med meg og Vålerenga, og da jeg fikk høre at det var klubber som hadde lyst til å hente meg, var Stabæk den eneste klubben jeg kunne tenke meg å gå til. Jeg vet jeg trives godt her. Det var et enkelt valg, sier han.

- Hvordan vil du oppsummere tiden i Vålerenga?

- Etter juleferien har det vært tøft. Det gikk greit da jeg kom dit, og ut 2011-sesongen. Men etter jul har det vært tungt.

Gunnarsson må tåle et betydelig lønnskutt i Stabæk, uten at det har vært noe tema for ham.

- Jeg velger med hjertet. Jeg går veldig mye ned i lønn, men det viktigste for meg er å få tilbake gleden og lysten til å spille fotball, sier han.

Dagbladet utvider saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media