Gunnarsson vil ha nye fjes i hver lagdel

- Det kommer nok flere, sier Jönsson.

NADDERUD (Dagbladet.no): Stabæk verken slapp inn eller scoret mål da Viking gjestet Nadderud i går. Samtidig mistet Bærumslaget serieledelsen, etter åtte serierunder øverst på Tippeliga-tabellen.Overgangsvinduet for norske klubber åpner 1.august. Da vil Veigar Pall Gunnarsson ha forsterkninger.

- Først og fremst ønsker jeg meg en som Somen (Tchoyi). Han like bra offensivt og defensivt, og ga oss fysikk, luftstyrke og hurtighet, sier han til Dagbladet.no 

- Han ser ut som en actionfigur ute på banen, og etter min mening er det en slik type vi trenger, sier Gunnarsson.

Islendingen mener Stabæk må forsterke i alle ledd for å henge med i høstens kampprogram.

- Hvis vi skal henge med i serie, cup og UEFA-cup må vi ha bredere stall. Vi kjører mye med de samme elleve, og slitasjen blir stor. Man blir sliten både i føttene og i hodet.


- Etter min mening må vi ha forsterkninger i alle posisjonene, sier islendingen.

Stabæk-trener Jan Jönsson skjønner at spillertypen Tchoyi etterlyses, men påpeker at kameruneren ikke var i toppslag da Stabæk marsjerte over motstanden i Tippeligaen før EM-pausen.

På Dagbladet.nos spillerbørs fikk Tchoyi kun 4,57 i snitt, før han forlot Stabæk til fordel for Red Bull Salzburg i begynnelsen av juni.

VIL HA MINST TRE  NYE: Veigar Pall Gunnarson sier Stabæk må ha forsterkninger i hver lagdel for å kunne kjempe om gullet. Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
VIL HA MINST TRE NYE: Veigar Pall Gunnarson sier Stabæk må ha forsterkninger i hver lagdel for å kunne kjempe om gullet. Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix Vis mer

Jönsson mener savnet etter midtbanespilleren ikke ville vært så stort hvis Henning Hauger hadde holdt seg skadefri, og Anthony Annan ikke hadde blitt suspendert.

- I kombinasjon med at Henning får en skade igjen mot Vålerenga, og Anthony blir suspendert i samme kamp, blir savnet etter Somen større, sier Jönsson, som innrømmer at Stabæk trenger en actionfigur i midten av banen.

- Ja, vi savner en slik spillertype i dag. Jeg ønsker meg en midtbanespiller med pondus. Om det blir en med defensive eller offensive fiber, eller kanskje begge deler, får vi se på, sier Jönsson til Dagbladet.no.


- Gunnarsson ønsker seg flere forsterkninger?

- Det kommer nok flere, svarer Jönsson

Det er lenge siden Daniel Nannskog ytret ønske om nye fjes på Nadderud. Noen ønskeliste vil han imidlertid ikke ut med overfor Dagbladet.no.

- Nei, det lar jeg styret ta seg av. Jeg er sikker på at de hanskes utmerket med jobben, sier han.

Svensken og Pall Gunnarsson fant ikke tonen mot Viking i går. Nannskogen innrømmer at han savner de smarte gjennomspillene fra rekkekameraten.

Gunnarsson vil ha nye fjes i hver lagdel

- Det blir mange luftballer, og færre av de smarte stikkerne vi har scoret så mange på før, men jeg er sikker på at det kommer seg etterhvert, sier Nannskog til Dagbladet.no.

<B>- KOMMER FLERE:</B> Stabæk-trener Jan Jönsson sier det kommer flere nye spillere til Stabæk før høstsesongen.
<B>ACTIONFIGUR:</B> Somen Tchoyi spiller nå i Slazburg og hans fysikk er allerede savnet for et Stabæk som har mistet noe av gullflyten.