FIRE TILTALTE: Her representert ved Lars Holter-Sørensen, Inge André Olsen (nede til venstre) og Truls Haakonsen (høyre).  Tidligere Stabæk-styremedlem Tor Q. Aaserød mangler på bildet. Alle foto: Dagbladet
FIRE TILTALTE: Her representert ved Lars Holter-Sørensen, Inge André Olsen (nede til venstre) og Truls Haakonsen (høyre). Tidligere Stabæk-styremedlem Tor Q. Aaserød mangler på bildet. Alle foto: DagbladetVis mer

Gunnarssonsaken for retten tidligst i april

Satt av 15 dager.

Rettssaken i kjølvannet av overgangen til Veigar Páll Gunnarsson fra Stabæk til Vålerenga kommer tidligst til å bli behandlet i begynnelsen av april.

Budstikka skriver at partene i en epost er blitt bedt om å vurdere start av saken mandag 8. april. Avisen skriver også at det i utgangspunktet er avsatt 15 dager til saken, men med muligheter for å bruke ytterligere tre dager dersom behovet skulle være til stede.

Det er fire tiltalte i saken, og det er avgjørende for å starte rettssaken 8. april at de fire forsvarerne har mulighet til å avsette mellom tre og fire uker i retten fra det tidspunktet.

Det er også avgjørende om aktoratet har ledig kapasitet på det tidspunktet.

Advokat Berit Reiss Andersen skal forsvare tidligere Stabæk-styremedlem Tor Q. Aaserød, mens advokat Peder Morset vil forsvare Truls Haakonsen, tidligere sportsdirektør i Vålerenga.

Advokat Ole Petter Drevland representerer sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, og Lars Holter-Sørensen, tidligere styreleder i Stabæk Fotball AS, forsvares av advokat Ellen Holager Andenæs.

Saken handler om prisen på Veigar Páll Gunnarsson på én million kroner i juli 2011 fra Stabæk til Vålerenga var reell, eller kunstig lav for å slippe å sende mye penger til Nancy. De skulle ha halvparten ved et videresalg.

(NTB)