Gunnhild leder Dagbladets nye fotballprogram

Premiere på fredag.

INNSPILLING: Programleder Gunnhild Toldnes, Dagbladet-kommentator Morten Pedersen og sportssjef i Canal+, Kenneth Fredheim, under dagens innspilling hos produksjonsselskapet Webcast. Programmet er spilt inn i foran en grønnskjerm, og så blir det lagt på grafikk i ettertid. Foto: STIAN HARALDSEN
INNSPILLING: Programleder Gunnhild Toldnes, Dagbladet-kommentator Morten Pedersen og sportssjef i Canal+, Kenneth Fredheim, under dagens innspilling hos produksjonsselskapet Webcast. Programmet er spilt inn i foran en grønnskjerm, og så blir det lagt på grafikk i ettertid. Foto: STIAN HARALDSENVis mer

(Dagbladet): Tippeligaen 2012 starter når fjorårets seriemester Molde tar imot Ronny Deilas Strømsgodset på hjemmebane fredag kveld.

Men nedtellingen er for alvor i gang på Dagbladet.no, og fredag publiserer vi den aller første sendingen av vårt rykende ferske fotballprogram «Stang inn».

Nysatsingen vil foreløpig sendes en gang i uka utover sesongen, i forbindelse med at Dagbladet.no kommer til å sende Tippeligaen direkte de neste fem åra.

- Det blir et fotballprogram med hovedfokus på Tippeligaen. Det blir både fotballdiskusjon, klipp fra kamper, reportasjer og intervjuer, sier prosjektleder, Stian Haraldsen.

«De store hendelsene» Programleder for Dagbladets nye satsing er Gunnhild Toldnes. 25-åringen fra Trondheim gleder seg til å jobbe med programmet framover.

- Dette blir kjempebra. Vi skal være et aktuelt og seriøst fotballfaglig program, men også legge inn litt humor. I hvert eneste program ser vi tilbake på de store hendelsene og «snakkisene» i Tippeligaen, samtidig som vi ser fram mot neste runde, sier Toldnes.

Premieren ble tatt opp torsdag formiddag, og programmets første gjester var sportssjef i Canal+, Kenneth Fredheim, og Dagbladets fotballkommentator Morten Pedersen.

- I det aller første programmet har vi hovedfokus på Dagbladets tabelltips, der vi tipper Molde som seriemestre nok en gang, røper Gunnhild Toldnes.

Revansj mot barneskolelæreren 25-åringen innrømmer at hun var litt nervøs for det første opptaket, men synes gjennomføringen gikk fint. Nå gleder hun seg til å se reaksjonen fra sin gamle barneskolelærer.

- Jeg tenkte på en gammel historie før opptaket i morges. På barneskolen sa jeg nemlig at målet mitt vår å bli sportsjournalist og få mitt eget fotballprogram, men læreren sa «nei, nei, nei, du må bli norsklærer isteden». Morsomt at det gikk som det gikk, sier Toldnes.

• «Stang inn» spilles inn hos produksjonsselskapet Webcast på Sagene i Oslo, og premieresendingen publiseres på Dagbladet.no fredag formiddag.

FINPUSSEN: Gunnhild Toldnes og Morten Pedersen legger finpussen rett før innspillingen. Foto: STIAN HARALDSEN
FINPUSSEN: Gunnhild Toldnes og Morten Pedersen legger finpussen rett før innspillingen. Foto: STIAN HARALDSEN Vis mer