Guro Fostervold og Carsten Skjelbreid

I morgen starter EM i håndball for kvinner i Danmark, og Norge møter Spania i første kamp. TV2 vil gi seerne en dekning fra strek til strek. For å gjennomføre dette har Guro Fostervold og Carsten Skjelbreid ansvaret for studiosendingene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Håndball-finalen mellom Norge og Russland - under VM i 1999 - er fortsatt det programmet som er blitt sett av flest TV2-nordmenn. Nasjonens håndballjenter har fortsatt et godt grep på oss som drømmer, sover og spiser sport. TV2-sportens Guro Fostervold og Carsten Skjelbreid er de to som skal lose folket de ni dagene EM pågår.

Har de to spilt håndball sjøl?

- Jeg har aldri hatt sjansen til å spille håndball, det var ingen klubb der jeg vokste opp på vakre Nesjestranda, 15 minutter utenfor Molde. Så jeg ble pent nødt til å spille fotball, sier Guro.

- Guro er god til å spille fotball også, du skulle se hvordan hun trillet ball i hatt med flere av oss på jobben, sier Carsten, som har spilt håndball.

- Jeg spilte en sesong på guttelaget til Bergkameratene - BK-16. Jeg kunne skyte hardt, og det var også det eneste, fordi jeg hadde verken spenst eller fart.

UNDER EM-SENDINGENE skal Guro ha base i Bergen. Ved sin side håndballens Gudfader, Frode Kyvåg.

- Jeg er trygg på at det håndballfaglige blir ivaretatt, sier Guro over en kopp sjokolade. Carsten, som doper seg ned på kaffe og Cola Light, har også velkvalifisert fagstøtte i Danmark, ettersom Kjersti Grini er hyret som ekspertkommentator.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer