Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gustavino blir Lyn-spiller

Er detaljer unna toårskontrakt.

Uruguayaneren Diego Gustavino er etter det NTB forstår bare detaljer unna toårskontrakt med Lyn Oslo.

Gustavino scoret for Lyn i treningskampen mot Malmö FF lørdag (1-1). Den hurtige og allsidige spilleren er såkalt Bosman-spiller og kommer på fri overgang.

Det er den tidligere Lyn-spilleren Matias Almeyda (to kamper) som har tipset Oslo-klubben om spilleren etter anbefaling fra den tidligere Inter-stjernen Alvaro Recoba (nå Torino).

- Jeg håper å kunne vise fram mine kvaliteter i Lyn-drakten, og kommer hit etter anbefaling fra Recoba. Norsk fotball blir spennende, og mine fremste styrker er teknikken og tempoet, sier Gustavino til NTB.

Det eneste som kan velte en overgang er om Lyns eier Atle Brynestad setter ned foten. Oslo-laget er avhengig av støtte fra finansmannen for å få på plass toårskontrakten.

Brynestad har brukt mange millioner kroner på Lyn, men har den siste tiden vært mer forsiktig med sine utlegg enn tidligere.

Lyn håper å få Gustavino spilleklar til seriestarten mot Rosenborg på Lerkendal 31. mars.

Så gjenstår det å se om Gustavino blir en større suksess i eliteserien enn landsmennene Sebastien Eguren (nå Villarreal) og Alejandro Lago ble i Rosenborg.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media