Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gustavo og Mandzukic sørget for ny Bayern-seier

Står fremdeles uten tap.

SCORET: Luiz Gustavo og Mario Mandzukic scoret i løpet av de siste ti minuttene, og dermed står Bayern München fortsatt med full pott i Bundesliga i år. Foto: REUTERS/Fabian Bimmer
SCORET: Luiz Gustavo og Mario Mandzukic scoret i løpet av de siste ti minuttene, og dermed står Bayern München fortsatt med full pott i Bundesliga i år. Foto: REUTERS/Fabian Bimmer Vis mer

Luiz Gustavo og Mario Mandzukic scoret i løpet av de siste ti minuttene, og dermed står Bayern München fortsatt med full pott i Bundesliga i år.

Gustavo skrudde et skudd fra 18 meter i buret med ni minutter igjen å spille, mens Mandzukic tuppet inn sitt sjette mål for sesongen to minutter senere. Dermed ble det 2-0 til hjemmelaget mot Werder Bremen. Etter seks kamper står laget med 18 poeng og en klar ledelse på tabellen.

Ledelsen til Eintracht Frankfurt var lørdag kveld på fem poeng, men Frankfurt-laget har alle muligheter til å kutte inn på forspranget i søndagens kamp mot Freiburg.

Hamburg slo Hannover 1-0 hjemme dagen etter at den tradisjonsrike klubben feiret 125 års jubileum. Det var Artjoms Rudnevs som ble matchvinner etter å ha fått en flott pasning fra Rafael van der Vaart. Scoringen var Rudnevs andre for sesongen.

Hamburg fikk en heller svak start på sesongen, men etter å ha vunnet to av de tre siste kampene er laget til Per Ciljan Skjelbred på full fart oppover på tabellen. Skjelbred var ubenyttet reserve i denne kampen.

Mohammed Abdellaoue slapp til i annen omgang for Hanover, men det hjalp lite, for han kom ikke på scoringslisten og måtte bokføre nok et nederlag.

Hoffenheim spilte uavgjort mot Augsburg. Det ble en målløs kamp, men Hoffenheim-spillerne hadde nok tankene sine vel så mye på sykehuset der lagkameraten Boris Vukcevic ligger livstruende skadd etter en stygg bilulykke fredag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media