Gutta i operasjonskø er klare for tidenes tøffeste VM

Her er Hedins utvalgte.

MED I TROPPEN: Kjetil Strand og Einar Sand Koren var med da Robert Hedin presenterte VM-troppen i ettermiddag. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
MED I TROPPEN: Kjetil Strand og Einar Sand Koren var med da Robert Hedin presenterte VM-troppen i ettermiddag. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Etter håndballjentenes pinlige tap for Sverige i går kveld, er det kanskje fristende å se framover - så langt som til guttas VM i midten av januar.

Men jentene kommer nok tilbake, og allerede i morgen kan de revansjere seg mot Ukraina.

Herrelandslagssjef Robert Hedin benyttet muligheten med EM på hjemmebane til å presentere troppen han tar med seg til VM i Sverige.

Må fjerne tre Hedin har plukket ut 19 spillere, som alle blir med på hele oppkjøringen og turen til Sverige. Men før den første kampen må han skrelle bort tre stykker.

Det var knyttet mye spenning til navn som Kristian Kjelling, Kjetil Strand og Stian Vatne.

Hedin fikk inn to av tre.

- Det ser bra ut nå, men vi skulle gjerne hatt med Vatne. Han har vært viktig i forsvaret vårt og vi mister en treer. Det kan bli tungt i et så langt og tøft mesterskap, sier Hedin til Dagbladet.

Vatne er skadd og sykemeldt av klubben sin, og da er det ikke så mye landslagsledelsen kan gjøre.

Operasjoner på vent Kjelling og Strand har begge operasjoner på vent, men sånn det ser ut nå vil begge spille i Sverige. Kjelling har slitt med magen og Strand med ankelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer