- Gutta imponerer meg

Brann kollapset og Start vant kampen på overtid.

(Dagbladet.no:) Start - Brann 3-2. Nok en gang hadde Start masse krefter igjen mot slutten av kampen - og i kveld ble det helt avgjørende.

Da kampen var 87 minutter gammel ledet Brann 2-1, og det så ut til at hjemmelaget skulle gå på sitt andre tap denne sesongen. Men så satte sørlendingene inn støtet.

87 minutter: Steinar Pedersen kaster seg fram og stanger inn utlikningen på corner.

91 minutter: Jon Midttun Lie får ballen etter at Stefan Bärlin har gjort en kjempejobb. Han setter ballen enkelt i mål fra 12 meter.

Tar av seg hatten

Gutta til Tom Nordlie overrasket nok en gang.

- Det er bare å ta av seg hatten. Gutta imponerer meg. Dette vitner om en enorm moral og løpsstyrke, sier Nordlie til Canal+.

For han hadde ingen grunn til å ha særlig stor tro på tre poeng da Martin Andresen klinte ballen i krysset på en volley fra 20 meter og sendte Brann i en 2-1-ledelse.

KOMMER ALLTID TILBAKE: Start spiller ikke bare i 90 minutter, men helt til dommeren blåser. Derfor slo de Brann. Foto: SCANPIX
KOMMER ALLTID TILBAKE: Start spiller ikke bare i 90 minutter, men helt til dommeren blåser. Derfor slo de Brann. Foto: SCANPIX Vis mer

Men Start kom tilbake - og hadde flere fete sjanser før scoringene kom.

- Det så stygt ut, men det var helt enormt å se spillerne spurte fra Brann, sier han.

Matchvinner Jon Midttun Lie fant nesten ikke ordene etter kampen.

- Det er helt fantastisk, sier han til Canal+.

- Forferdelig kjedelig

Marius Johnsen sendte Start i ledelsen like før pause, men det var ikke helt fortjent. Rett etter hvilen puttet Paul Scharner, før Andresen sendte Brann i føringen etter snaue 70 minutter.

Mons Ivar Mjelde har sett det før denne sesongen, men var ikke mindre oppgitt over kollapsen av den grunn.

- Dette er forferdelig kjedelig, sier han til Canal+.

For Brann hadde lenge full kontroll, men det hjelper lite når spillerne sovner i viktige sluttminutter.

- Spillerne løper for lite, det er ingen intensitet og vi gir dem mange dødballer - og det vet vi Start er farlige på, oppsummerer Mjelde.

TRODDE PÅ SEIER: Det så ut til å gå Branns vei, men Start kom tilbake.
STEIN-GAL JUBEL: Kristiansand Stadion tok av da Steinar Pedersen scoret utlikningsmålet. Da vinnermålet ble scoret på overtid tok det helt av.