Gutta tror på seier mot Brasil

BORDEAUX (Dagbladet): Skottland- Norge 1-1. Drillos fikk den hjelpen de trengte seint i går kveld: Brasil banket Marokko 3-0, og er allerede videre. Nå er det opp til Drillos å gjøre resten. - Vi vet at det fortsatt er mulig, sier Tore André Flo.

For selv om de vanskelig kunne skjule skuffelsen etter en ny VM-kamp uten å få vist fram sitt beste, er Drillos i posisjon til å avgjøre sin egen skjebne.

Etter gårsdagens kamper er følgende fakta i gruppe A:

 • Brasil er for lengst videre med sine to seirer og seks poeng.
 • Drillos er gruppetoer, og kan gå videre uansett utfall av lagets siste kamp.
 • Både Marokko og Skottland har ett poeng, og for begge vil det antakelig holde hardt med uavgjort. Da må nemlig Brasil også utklasse Drillos. Laget som vinner er dessuten avhengig av at Norge ikke slår Brasil.
  Men der vil Drillos gjerne snyte dem.
  Etter to VM-kamper er det et skuffet - men ikke utslått - Drillos som forbereder seg til skjebnekampen mot Brasil.
  På Ullevaal for et drøyt år siden sto Drillos for en av årets fotballsensasjoner, og Flonaldo ble et begrep med sine to nydelige mål. Etter en famlende VM-start skal Flo og de andre vise hva de er lagt av mot de regjerende verdensmestrene.
  - Nå skal vi opp mot vårt beste, sier Tore André Flo.
  Selv om laget har slitt mot gruppas svakeste lag, så finnes det nok av dem som tror dette kan gå. Etter en seier som forsvant i Bordeaux i går, blir det avgjørende å finne rett innstilling i dagene fram mot dramaet i Marseille.