EN LITEN JÆVEL MED MAFIABLIKK: Viking-trener Kjell Jonevret sparer ikke på det verbale kruttet når han omtaler Veton Berisha. I kveld sparkes Tippeligaen igang i StavangerFoto: Kent Skibstad / NTB scanpix
EN LITEN JÆVEL MED MAFIABLIKK: Viking-trener Kjell Jonevret sparer ikke på det verbale kruttet når han omtaler Veton Berisha. I kveld sparkes Tippeligaen igang i StavangerFoto: Kent Skibstad / NTB scanpixVis mer

Gutten med «mafiablikket» vil bli toppscorer

I kveld begynner Veton Berisha måljakta.

(Dagbladet): Veton Berisha satt mest på benken da Åge Hareide styrte Viking-skuta. Da Kjell Jonevret overtok siddisene i sommer fikk derimot unggutten tillit. Han svarte med å skyte Viking ut av problemene.

Sju mål ble det på Berisha i løpet av høsten ifjor, noe som ifølge Stavanger Aftenblad har overbevist unggutten om at han kan være med å kjempe om toppscorertittelen i Tippeligaen i år.

- Målet mitt er å lage femten mål denne sesongen, da kan jeg forhåpentligvis være med å kjempe om toppscorertittelen, sier Berisha til Aftenbladet.

Liten jævel
I kveld tar Viking imot regjerende seriemester Molde til serieåpning på Stavanger Stadion. Jonevret tror Berisha kan være spilleren vipper kampen i hjemmelagets favør.

- Veton er en liten jævel. Han har horn i panna og bryr seg ikke om langt større motstandere når han lukter mål. For tro meg, det gjør vondt å være i boksen. De smertene trosser Veton. Har har rett og slett det lille ekstra, sier Kjell Jonevret til avisa.

Mafiablikk
Det lille ekstra så Viking-treneren med en gang han ankom Stavanger, skal vi tro det han sa til Aftenbladet etter en av de første treningene Jonevret hadde med Berisha ifjor:

- Jeg liker «mafiablikket» hans, var førsteinntrykket Jonevret satt med.

I kveld er det blikket fiksert på å åpne den kontoen som til slutt kan ende med tittelen som toppscorer.

• Dagbladets oddsekspert: Viking slår Molde i kveld!