SCORET: Lars Stindl feirer en scoring mot Hamburg i cupen. Før kampen fikk han ikke med seg at en liten ballgutt ville hilse på ham. Foto: Daniel Reinhardt//DPA via AP/NTB Scanpix
SCORET: Lars Stindl feirer en scoring mot Hamburg i cupen. Før kampen fikk han ikke med seg at en liten ballgutt ville hilse på ham. Foto: Daniel Reinhardt//DPA via AP/NTB ScanpixVis mer

Gutten prøver febrilsk å få kontakt med stjerna, som overser ham totalt: - Stakkars

Borussia Mönchengladbach-spiller Lars Stindl vil gjøre det godt igjen for ballgutten, etter å ha sett videoen. 

(FourFourTwo): Det er ikke alltid så lett å gjøre seg synlig hvis du er en liten gutt, særlig ikke om du har selskap av en gruppe voksne. Det fikk den lille Borussia Mönchengladbach-ballgutten erfare, da han ønsket å hilse på en av spillerne før kamp.

Det var i forbindelse med kvartfinalen i den tyske cupen DFB-Pokal mot Hamburg at kapteinene fra begge lag hilste på hverandre og dommerne før avspark. Den lille gutten forsøker å rekke ut hånda for å hilse på Lars Stindl, men han enser ikke ballgutten i kampens hete.

Flere ganger rekker gutten ut hånda, uten å få noe respons. Til slutt innser gutten at det ikke er noen vits å forsøke mer, og det er vanskelig å ikke føle med ham (se video nederst i artikkelen).

«Stakkars gutt», skriver klubben selv på Twitter.

Men nå som videoen har gått viralt, får han et solid plaster på såret. For Gladbach-kaptein Lars Stindl har fått med seg episoden, og ønsker derfor å gjøre det godt igjen.

«Sorry!! Jeg er fortsatt nervøs før en så stor kamp», skriver Stindl selv på Twitter.

Nå få den lille gutten en drakt av Stindl.

«Lars mente ikke å ignorere ham. Drakta hans er på vei til den unge gutten for å gjøre det godt igjen», skriver klubben på Twitter.

En lykkelig slutt der altså.

Borussia Mönchengladbach slo forøvrig Hamburg 2-1, og Stindl scoret et av målene i oppgjøret. Det er første gang siden 2011/12-sesongen at klubben er i semifinalen.