Guttene stormet Barcelona-treningen og fikk en opplevelse de sent vil glemme

«Banestormerne» fikk fire minutter med stjernene.

(Dagbladet): I kveld tar Barcelona i mot Arsenal til returoppgjøret i Champions League. Da lagene møttes i London forrige uke, sørget Lionel Messi for 2-0-seier, og et godt utgangspunkt før hjemmekampen i kveld.

Da Barcelona-stjernene hadde trening i går, var de første 15 minuttene åpne for pressen. Som vanlig var det vakter rundt som skulle passe på fotballspillerne, men tre guttunger klarte å lure seg rundt disse, og fikk en opplevelse utenom det vanlige.

Snek seg inn De tre guttene kom seg inn på banen, og ble møtt av Dani Alves, som løftet den ene opp i været. De to andre stormet bort til de andre stjernene, i håp om bilder og autografer.

Hele det spanske laget tok guttene i mot med åpne armer, og signerte overtrekksvester som de ga guttene. I tillegg til bilder med Messi og de andre stjernene, fikk «banestormerne» være med og leke litt med ball.

Etter rundt fire minutter ble guttene geleidet smilende av banen av sikkerhetsvakter.

LEK OG MORO: De tre guttene fikk leke seg med blant andre Lionel Messi (til høyre). Foto: Joan Cros/NurPhoto/REX/Shutterstock
LEK OG MORO: De tre guttene fikk leke seg med blant andre Lionel Messi (til høyre). Foto: Joan Cros/NurPhoto/REX/Shutterstock Vis mer