Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Guttungen fridde til Djokovic - fikk (nesten) full klaff

Verdensstjerna viste hvorfor han er fansens favoritt.

(Dagbladet): Verdenstoer Novak Djokovic er tennissirkusets moroklump og showman, noe han har vist ved flere anledninger i sitt tospann med russiske Maria Sharapova.

Nå er serberen i USA for å forsvare fjorårets triumf i US Open da han mirakuløst snudde semifinalen mot Roger Federer før han slo Rafael Nadal i finalen, og i første runde var det ingen motstand å hente hos italienske Lorenzi, som ble slått i tre strake sett 6-1, 6-0, 6-1.

Men Djokovic lar på ingen måte presset om å gjenta fjorårets seier tynge seg. På en treningsøkt åpen for publikum i forkant av førsterundekampen tok en liten gutt mot til seg og ropte ned til den serbiske verdensstjerna: «Vil du gifte deg med meg?»

Avbrytelsen og det uvanlige frieriet høstet stor latter blant publikum og satt på ingen måte Djokovic ut av spill, i stedet inviterte like godt 25-åringen guttungen ut på banen. Der fikk guttungen en drømmestund med verdens nest beste tennisspiller.

Guttungen fikk både servet noen ganger, spilt et par ballvekslinger med idolet, før han stjal til seg en klem fra serberen.

Det er ikke første gang Djokovic går en mil ekstra for å tilfredsstille fansen. Under Australian Open i januar spilte han et par ballvekslinger med ei lita jente.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media