Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Güven ønsker at Tyrkia-kontraken blir annullert

Den tidligere Odd-spilleren har støtt på problemer.

 VIL TILBAKE:  Adem Güvens opphold i tyrkiske Mersin Idmanyurdu er blitt problematisk. Nå ber den tidligere Odd-spilleren Tyrkias fotballforbund om å annullere kontrakten, skriver TA. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
VIL TILBAKE: Adem Güvens opphold i tyrkiske Mersin Idmanyurdu er blitt problematisk. Nå ber den tidligere Odd-spilleren Tyrkias fotballforbund om å annullere kontrakten, skriver TA. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

Adem Güvens opphold i tyrkiske Mersin Idmanyurdu er blitt problematisk.

Nå ber den tidligere Odd-spilleren Tyrkias fotballforbund om å annullere kontrakten, skriver TA.

Manglende lønnsutbetalinger og brutte lovnader om bil og leilighet er årsaken til at 28-åringen vil vekk fra den tyrkiske fotballklubben. Kantspilleren håper han er bosmanspiller i januar.

- Det blir nok et annet land, og det er stor sannsynlighet for at det blir en retur til Norge, sier Güven til TA.

Han går gjerne tilbake til gamleklubben Odd.

- Jeg kjenner både klubben og byen Skien godt, så klart det kunne vært aktuelt, sier Güven.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo er på jakt etter spissforsterkninger, men er lunken til å hente hjem Güven, skriver lokalavisen.

- Vi kommer til å satse på Elba Rashani og Mathias Fredriksen på venstrekant neste sesong. Vi trenger å forsterke med en midtspiss, og vil prioritere det i tiden fremover, sier Fagermo til TA.

Güven har vært i Tyrkia siden i sommer.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media