Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gyan ødela Carrolls store kveld på overtid

«Ølhunden» scoret sitt første for England, men Ghana slo tilbake.

VISTE SKUDDFOTEN: Andy Carrolls knallharde skudd kunne blitt avgjørende for England, men Ghana utliknet på overtid.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan Wermuth
VISTE SKUDDFOTEN: Andy Carrolls knallharde skudd kunne blitt avgjørende for England, men Ghana utliknet på overtid.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer

(Dagbladet): England - Ghana 1-1.

Andy Carroll fikk beskjed av landslagstrener Fabio Capello om å drikke mindre øl før privatkampen mot Ghana på Wembley i kveld, men Liverpool-spissen var rask til å gi sjefen svar på tiltale i oppgjøret.

Carrolls suser så lenge ut til å bli avgjørende i en fartsfylt fotballkamp i London, men Ghana fikk betalt for vedvarende press og underholdende angrepsfotball, da Asamoah Gyan utliknet på overtid.

Knallhardt skudd
Foran vel så høylydte Ghana-fans som England-fans tok det nesten 45 minutter før hjemmelaget tok ledelsen, etter et flott angrep.

Stewart Downing dempet en bakromspasning med hælen ned til Andy Carroll, som dunket til på direkten. Ballen suste nydelig inn i hjørnet, til Carrolls første landslagsmål.

Etter pause tok imidlertid Ghana mer og mer over, og da de kastet folk framover i jakten på utlikning, så England vaklende ut flere ganger.

Likevel skulle vi altså til overtid før bortefansen ble sendt til himmels, men da skjedde det etter en strålende enkeltmannsprestasjon.

Herlig prestasjon
Asamoah Gyan tjener pengene sine i Sunderland til vanlig, og da han danset rundt med det engelske forsvaret viste han hvorfor han ble hentet til Premier League etter VM i sommer.

Joleon Lescott ble satt i forlegenhet med to herlige finter og kjapt fotarbeid, og en ellers god Joe Hart hadde ikke en sjanse på det vridde skuddet som til slutt smøg seg ned i venstre hjørne.

Dermed kunne Ghana juble hemningsløst for uavgjort i sitt første møte med England noensinne, som til tross for et noe b-preget hjemmelag var vel verdt en titt.

England vant som kjent EM-kvalikkampen over Wales i helga, og skal ikke aksjon i den sammenheng igjen før 4. juni.

UTLIKNET: Asamoah Gyan.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
UTLIKNET: Asamoah Gyan.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media