Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gylfi Einarsson til England

I samtaler med Cardiff og Leeds.

(Dagbladet.no): Ifølge Rivals.net befinner Gylfi Einarsson seg nå i Wales, der han forhandler med Cardiff om en kontrakt. Klubben, som spiller i mesterskapsserien (engelsk 1. divisjon), vil i første omgang knytte til seg spilleren i 18 måneder.

Også Leeds skal være interessert i å sikre seg islendingens underskrift.

Cardiff har siklet etter Einarsson i lengre tid, og de har vært raske nå som sesongen i Norge er over og kontrakten med Lillestrøm har gått ut. I dag skal han ha samtaler med manager Lennie Lawrence og klubbeier Sam Hamman, og i morgen skal Einarsson være gjest under kampen mot West Ham.

- Han vil se seg rundt i klubben. Einarsson har hørt om Lawrences gode rykte som manager, og tror han kan bli en bedre spiller under hans ledelse, sier agent Dean Sheenan til Rivals. Samtidig bekrefter han at også Leeds nå er på banen.

I Lillestrøm innser man at årets spiller sannsynligvis forsvinner.

- Han har sagt at han vil til utlandet, og det har vi tatt til etteretning, sier LSKs sportsdirektør Jan Åge Fjørtoft til Dagbladet.no.

- Samtidig har vi en grei dialog. Vi håper å sette oss ned sammen hvis han ikke finner noen klubb som passer og vi ikke har noen erstatter klar, sier han.

TIL ENGLAND?: Lillestrøm innser at Gylfi Einarsson sannsynligvis forsvinner fra klubben. Kanskje blir Cardiff eller Leeds ny arbeidsgiver.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media