VIDERE TIL SEMIFINALE: Heidi Løke og Györ er klare for semifinale i mesterligaen etter kveldens seier mot danske Midtjylland.Foto: Aleksandar Djorovic / Scanpix
VIDERE TIL SEMIFINALE: Heidi Løke og Györ er klare for semifinale i mesterligaen etter kveldens seier mot danske Midtjylland.Foto: Aleksandar Djorovic / ScanpixVis mer

Györ klar for semifinale i mesterligaen

Løke, Lunde Haraldsen og Bøhn suser videre.

Trener Karl Erik Bøhn og Györ suser videre i kvinnenes mesterliga i håndball. Fredag ble avansement til semifinale sikret med 29-24 seier over Midtjylland på bortebane.

Györ har vunnet samtlige fire kamper og kan maksimalt bli passert av ett lag på tabellen. Det er Larvik, som møter spanske Itxako Navarra borte lørdag.

Sist helg fikk Larvik juling (22-31) av Györ i Ungarn, men får det trolig lettere på hjemmebane i gruppespillets siste kamp 10. mars. Særlig med tanke på at Bøhns lag allerede er videre.

På den tidligere Larvik-trenerens lag er samboeren Heidi Løke og målvakt Katrine Lunde Haraldsen sentrale spillere.

For Larvik vil lørdagens kamp mot Itxako bety mye. Med seier er veien mot semifinale lagt. Med tap er det helt åpen kamp om den siste plassen. Larvik har tre poeng, Midtjylland (fire kamper) to og Itxako ett.

(NTB)