Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Györ presser Løke

Må bestemme seg i løpet av helgen.

MÅ BESTEMME SEG: Heidi Løke, her under sommerens OL i London, har frist til over helgen med å bestemme seg for om hun fortsetter i Ungarn. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
MÅ BESTEMME SEG: Heidi Løke, her under sommerens OL i London, har frist til over helgen med å bestemme seg for om hun fortsetter i Ungarn. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Heidi Løke og Katrine Lunde Haraldsen nærmer seg Györs kontrakt-deadline med stor fart.

- Jeg håper selvfølgelig vi kan beholde begge spillerne. Ikke bare er de økonomiske forutsetningene i kontraktene gode. Det meste annet i Györ er også bra. Men vi har ikke så veldig mye tid på oss i disse forhandlingene, sier klubbpresident Ern? Kelecsényi til NTB.

Klubben skal nylig ha gitt den norske duoen en frist til fredag med å bestemme seg, men Györ skal nå være villig til å vente ytterligere et par døgn.

Larvik er svært interessert i å få Løke hjem igjen. Det kan kanskje ende med at hun flytter tilbake til Norge etter denne sesongen.

Lunde Haraldsen og Løke tjener svært godt i håndballmålestokk. Begge to hever en årslønn på cirka 1 million kroner netto.

For førstnevnte tyder det aller meste på en kontraktforlengelse med Györ. Dersom Løke velger Larvik, må hun innstille seg på en kraftig inntektsreduksjon.

LHK går ikke på akkord med sin lønnspolitikk.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!