Gytkjær satte rekord for Haugesund

Ingen har scoret mer i en eliteseriesesong.

(Dagbladet): Stabæk - Haugesund 0-1, Viking - Sarpsborg 08 1-0.

Christian Gytkjær satte ny eliteserierekord for Haugesund da han satte inn vinnermålet fra straffemerket i sesongens siste bortekamp mot Stabæk i kveld.

Det var danskens 14. scoring for sesongen, ifølge Haugesund Avis det meste en spiller har scoret for klubben i en sesong siden Nicola Djurdijic' 13 i 2011.

Stolpeskudd Kampen på Nadderud bar preg av at den involverte to lag med lite å spille for, men det var vel til slutt fortjent at Haugesund tok de tre poengene.

Stabæk-trener Bob Bradley hadde håpet å kunne gi hjemmefansen en bedre avslutning på sesongen.

- Jeg er ikke tilfreds med det vi leverer. Og overfor fansen er det beklagelig at vi avslutter på denne måten på hjemmebane, sier Bradley, ifølge NTB.

Gjestene hadde også et stolpeskudd i sluttminuttene.

- Vi er det klart beste laget, det er det ingen tvil om, sier Haugesund-trener Jostein Grindhaug til C More etter kampen.

Endelig Viking-seier I Stavanger ga Viking hjemmefansen en god avslutning på sesongen på Viking Stadion, de slo Sarpsborg 08 1-0 etter scoring av Vidar Nisja.

Det var første seier siden august, og sånn sett en etterlengtet en.

Målet var også fint, Veton Berisha kom seg ned til linja og fikk lagt ut til Nisja, som bredsidet inn vinnermålet. Viking hadde også en kjempesjanse til å doble ledelsen ti minutter før slutt, men Jon Dadi Bödvarsson misbrukte den.

PS! I siste serierunde skal Stabæk vestover for å være med på å avgjøre Sogndals videre eksistens i toppdivisjonen, mens Haugesund kan bestemme Branns skjebne på eget gress.