Vant mot tabelljumbo Start

Gytkjær senket tabelljumbo Start

Frederik Gytkjær scoret sitt tredje mål for sesongen og ble matchvinner da FK Haugesund slo Start 1-0 borte i Eliteserien søndag.

MATCHVINNER: Frederik Gytkjær ble matchvinner for Haugesund. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
MATCHVINNER: Frederik Gytkjær ble matchvinner for Haugesund. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Start, som ligger sist i Eliteserien med fire poeng på sju kamper, hadde sine muligheter før hvilen, men Mark Dempseys mannskap slet med å svare på FKHs 1-0-scoring.

Mot slutten hadde imidlertid hjemmelaget tre kjempesjanser, men både stolpen, tverrliggeren og FKH-keeper Per Kristian Bråtveit sto i veien.

- Det er tungt. Vi har bokstavelig talt stang ut mange ganger, men jeg synes vi reiste oss veldig godt fra de prestasjonene vi har hatt i det siste.

- Jeg er egentlig veldig stolt av gutta, men vi må få ballen i mål, sa Start-kaptein Simon Larsen til Eurosport etter kampen.

Christensen-frispark

Tobias Christensen forsøkte seg på et frispark etter 31 minutter, men forsøket ble mesterlig reddet av FKH-keeper Per Kristian Bråtveit.

Før det hadde Torbjørn Kallevåg vært nære å gi bortelaget ledelsen, men hans skudd fra skrå vinkel gikk rett på Jonas Deumeland før den forsvant til corner.

Like etter pause tok imidlertid FKHs danske spiss Frederik Gytkjær ansvar. 25-åringen fikk ballen av Kallevåg før han banket ballen i nettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer