- Ha deg vekk, din alkis

Rekdal og Bakke i munnhuggeri etter kamp.

FORBANNET: AaFK-trener Rekdal tente på alle pluggene da Bakke kalte Demar Phillips en skuespiller. Ifølge treneren startet bråket med Bakke allerede i pause. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
FORBANNET: AaFK-trener Rekdal tente på alle pluggene da Bakke kalte Demar Phillips en skuespiller. Ifølge treneren startet bråket med Bakke allerede i pause. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BERGEN / OSLO (Dagbladet.no): Brann - Aalesund 2-1 (1-0)

Episoden AaFK-treneren og Eirik Bakke var så grunnleggende uenige om, fant sted etter 41 minutters spill, på stillingen 1-0 til Brann.

Aalesund-ving Demar Phillips ble spilt nydelig gjennom av Johan Arneng, og gikk ned i duell med Branns Hassan El Fakiri.Kristoffer Helgerud så på assistentdommeren før han vinket spillet videre, til Kjetil Rekdals tydelige frustrasjon sidelinjen.

TV-bildene viser at Phillips fikk en dytt av El Fakiri, men at forseelsen skjedde utenfor straffefeltet.

Phillips burde imidlertid hatt frispark. Jamaicaneren var gjennom, og i så måte burde El Fakiri fått se det røde.Konfrontert med situasjonen i intervjusonen etter kampen, sa Erik Bakke følgende:

- Kjetil Rekdal bør konsentrere seg om sitt. Han må slutte å syte, og ta seg i nakken selv. Alle så at det var skuespill.

Det fikk det til å renne over for AaFK-trener Rekdal, som for åpne NRK-kameraer kom i et voldsomt munnhuggeri med Brann-spilleren.

- Klapp igjen og ha deg vekk, sa Rekdal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer