- Ha trua, Hannes!

Glimt-keeper Simon Thomas tror kollega Hannes Halldorsson kan avgjøre EM-kvartfinalen i kveld.

IMPONERER: Den første Glimt-keeper Hannes Halldorsson møtte i EM, var Cristiano Ronaldo og Portugal. Det gikk greit. Rooney og England gikk også greit. I kveld skal Hannes bryne seg på Olivier Giroud, Anthony Martial og Antoine Griezmann. Foto: Bjørn Erik Olsen / Dagbladet
IMPONERER: Den første Glimt-keeper Hannes Halldorsson møtte i EM, var Cristiano Ronaldo og Portugal. Det gikk greit. Rooney og England gikk også greit. I kveld skal Hannes bryne seg på Olivier Giroud, Anthony Martial og Antoine Griezmann. Foto: Bjørn Erik Olsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ (Dagbladet): I går fikk Simon Thomas endelig sjansen i målet til Glimt - fordi førstekeeper Hannes Halldorsson er i Frankrike og utretter EM-underverker med Island.

Og spiller kvartfinale mot vertsnasjonen i kveld.

Sjansen som dukket opp, tok Simon Thomas vare på.

26-åringen fra Canada hadde et par avgjørende redninger, som bidro til at Glimt spilte 0-0 i en sjanserik kamp mot serieleder Rosenborg.

- Kan stoppe Frankrike Nå hilser han til sin venn, keeperkollega og konkurrent i Bodø/Glimt - som om få timer inntar Stade de France for å utrette nye mirakler med Island:

- Hannes og jeg bruker ikke så store ord oss imellom. Så jeg sier bare: «Ha trua, Hannes!». Jeg er glad på dine vegne, og ønsker deg alt det beste i kveld.

På Dagbladets forespørsel tar Simon Thomas seg tid til å reflektere over hvordan lagkameraten har fremstått i EM:

- Hannes har hatt noen solide kamper. Gjort noen nøkkelredninger. Jeg sendte ham nylig en sms og ønsket ham lykke til. Vi er venner og har backet hverandre opp her i Bodø/Glimt. Vi er konkurrenter, ja, men vi er vennlige konkurrenter. Og jeg har akseptert at jeg ble andrekeeper. Hannes har noen kvaliteter som gjør at jeg ikke blir forundret om han blir «Man of the Match» i kveld. Han kan stoppe Frankrike.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer