FORTSETTER EN PERIODE: Truls Haakonsen fortsetter som konsulent for AS-et i Vålerenga ut overgangsvinduet. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
FORTSETTER EN PERIODE: Truls Haakonsen fortsetter som konsulent for AS-et i Vålerenga ut overgangsvinduet. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

Haakonsen skal jobbe med kjøp og salg av spillere i VIF

Blir konsulent for klubbens aksjeselskap.

(Dagbladet): Truls Haakonsen sluttet i går som sportsdirektør i Vålerenga, men fortsetter i en periode å jobbe som konsulent for fotballklubbens aksjeselskap, Vålerenga Invest AS.

Vålerengas styreleder, Odd Skarheim, bekrefter overfor Hamar Arbeiderblad at Haakonsen skal begynne i en konsulentrolle.

- Haakonsen skal fungere i en konsulentstilling i AS-et, hvor han skal jobbe med spillerlogistikk. Jeg synes det er positivt at vi kan benytte oss av Haakonsen i en slik rolle, sier styrelederen.

Ifølge HA vil Haakonsen dermed jobbe med kjøp og salg av spillere samt utforming av spillerkontrakter.

Vålerengas mediesjef Lasse Vangstein opplyser imidlertid til Dagbladet at den tidligere sportsdirektøren skal fungere som konsulent for Martin Andresen og co. ut dette overgangsvinduet, og at engasjementet ikke strekker seg lengre enn det.

Vålerenga opplyste i går at Haakonsen slutter i stillingen som sportsdirektør på grunn av uenigheter med styret om driften av elitedelen i klubben.

Den samme VIF-ledelsen bedyrer at avgjørelsen ikke har sammenheng med overgangssaken rundt Veigar Páll Gunnarsson, der politietterforskningen blant annet førte til at Truls Haakonsen tok ut permisjon.

Odd Skarheim har ikke besvart Dagbladets henvendelser i dag