Haaland: - Overraskende

Erling Braut Haaland mener det er veldig synd at landslagskollega Sander Berge pådro seg coronaviruset og samtidig mister landskamper.

OVERRASKET: Erling Braut Haaland syns det er overraskende at fullvaksinerte Sander Berge har pådratt seg corona. Foto: NTB
OVERRASKET: Erling Braut Haaland syns det er overraskende at fullvaksinerte Sander Berge har pådratt seg corona. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Norge møter Nederland på hjemmebane i VM-kvaliken førstkommende onsdag.

I den anledning møtte landslagssjef Ståle Solbakken og stjerneangriper Erling Braut Haaland norsk presse etter mandagens treningsøkt på Ullevaal stadion.

Like før landslagssamlingen kom meldingen at Sheffield United-spiller Sander Berge (23) testet positivt på corona - og mister følgelig flere landskamper.

- Det var jævla synd det, at den var positiv. Det er litt overraskende at en fullvaksinert person skal komme her med en positivt test. Det er selvfølgelig ikke bra for dette landslaget og verden, det er synd, sier Haaland til Dagbladet.

- Forberedt

Ståle Solbakken forteller at Berge sannsynligvis fikk corona i løpet av de siste dagene i Sheffield eller på reisen til Norge. Midtbanespilleren er isolert i Asker, ifølge landslagssjefen.

- Han slapper av. Han er jo ikke dødssyk, men han har covid, sier Solbakken.

Sykdommen kan hindre en overgang for Berge i sommer, selv om det medisinske personale er klare til å gjennomføre en medisinsk sjekk om det trengs før vinduet stenger midnatt tirsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer