Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haaland-bilde vekker oppsikt

Et bilde av Erling Braut Haaland som angivelig signerer en Manchester United-drakt verserer i sosiale medier. Nå svarer han på bildet.

LINKES BORT: Erling Braut Haaland ryktes å være på vei bort fra Salzburg allerede i januar. Foto: Lindsey Parnaby / AFP / NTB Scanpix. Video: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

Erling Braut Haaland kan se ut til å flytte på seg allerede i januar. Ifølge rykter de siste dagene skal det foreløpig stå mellom Red Bull Leipzig, Borussia Dortmund og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

For kort tid siden bekreftet Leipzig at de har lagt inn bud, i tillegg til at trener Julian Nagelsmann har snakket med Haaland personlig.

- Jeg prøvde å forklare ham mine fotballideer på godt engelsk. Jeg synes det var en god prat, sa Nagelsmann på pressekonferansen før kveldens kamp mellom RB Leipzig og Dortmund.

Nordmannen har herjet for Red Bull Salzburg denne sesongen, og det har fått hele Fotball-Europa til å bli fascinert av 19-åringen fra Jæren.

Nå er det derimot et bilde på Twitter som får nettet til å koke. Det viser et bilde av noe som ser ut som Haaland, der han visstnok signerer en United-drakt.

Drakta på bildet er utvilsomt en Manchester United-drakt som ser ut som denne sesongens utgave.

VG, som skrev om saken først, skriver at United er klar over bildet som verserer på sosiale medier, men de vil ikke gi en kommentar.

For en måned siden kunne Dagbladet opplyse om at Solskjær og co. er langt framme i køen for å skaffe seg Haalands signatur.

Men da nettet kokte som mest, valgte Haaland å svare på ryktene på sin egen Instagram-konto. Der publiserer han en rekke bilder av seg selv der han signerer ulike fotballdrakter - deriblant en United-drakt.

På siste bilde i sin Instagram-story skriver han: «Where we belong», og viser til at han er hjemme i Bryne.