Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haaland friskmeldt

Erling Braut Haaland er med i Salzburg-troppen som møter LASK søndag. Han har vært forkjølet den siste tiden og var ikke med på treningen fredag.

ROSES: Alf Ingve Berntsen var Erling Braut Haalands trener i barne- og ungdomsårene. Video/reporter: Fredrik N. Filtvedt. Vis mer

Haaland deltok verken på treningen eller den planlagte pressekonferansen før toppoppgjøret mot LASK søndag 17.00. Derfor var det knyttet usikkerhet til Haalands form og om han ville bli med i troppen mot laget som slo Rosenborg 1-0 torsdag i europaligaen.

Kommunikasjonssjef i klubben Christian Kirscher bekrefter søndag formiddag overfor VG at 19-åringen er med, men kan ikke si noe mer om han kommer til å spille.

Nordmannen ble stemt fram som rundens spiller i mesterligaen av UEFA.coms lesere etter hat tricket mot Genk i midtuken. Han var også på ukens lag i Champions League hos nettstedet ESPN.

Salzburg leder den østerrikske toppdivisjonen med sju av sju seirer og 34-6 i målforskjell. LASK ligger på 3.-plass med 16 poeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling