Ole Gunnar Solskjær

Haaland har alt han ønsker seg til jul

Ole Gunnar Solskjærs tilværelse ville vært annerledes om han hadde gått all in for Erling Braut Haaland. Det går an å tro at han angrer.

HAR MYE Å TENKE PÅ: Manchester United vant sesongens første hjemmekamp i Premier League på et straffespark fra Bruno Fernandes. samtidig scoret Erling Braut Haaland fire mål for Borussia Dortmund. Ole Gunnar Solskjær er en prinsippfast mann. Når det kommer til Brauten, kan det hende han angrer. Foto: Oli Scarff / Reuters / NTB
HAR MYE Å TENKE PÅ: Manchester United vant sesongens første hjemmekamp i Premier League på et straffespark fra Bruno Fernandes. samtidig scoret Erling Braut Haaland fire mål for Borussia Dortmund. Ole Gunnar Solskjær er en prinsippfast mann. Når det kommer til Brauten, kan det hende han angrer. Foto: Oli Scarff / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Manchester United – West Bromwich 1–0 (0–0)

BRUNO FERNANDES TRENGTE to forsøk fra straffemerket for å score ett mål mot West Bromwich Albion hjemme på Old Trafford. Samtidig scoret Erling Braut Haaland fire mål for Borussia Dortmund på Olympiastadion i Berlin.

Alt Ole Gunnar Solskjær av forskjellige årsaker ikke klarte å sy sammen på denne tida i fjor, plager nå Manchester United som ei mare.

Mon tro om ikke Manchester Uniteds norske manager angrer en smule på at han ikke firte på prinsippene da alle trodde han hadde en av verdens beste målscorere på gaffelen.

ERLING BRAUT HAALAND har alt det Manchester United mangler. Pluss litt til. Det må være vondt å tenke på for Ole Gunnar Solskjær. Samtidig gjør Erling Braut Haaland mer enn dobbelt av det tre Anthony Martials hadde fått til om Manchester United hadde fått lov til å spille med tretten mann.

Det vet Ole Ole Gunnar Solskjær.

OM RESULTATET BETYR alt kan du sikkert si at Manchester United er på beina igjen, de er I hvert fall foran naboen City på tabellen. Man kan også hevde at sesongens første hjemmeseier i Premier League kan brukes til videre utvikling av den positive inngangen til landslagspausen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer