Haaland herjet igjen

Erling Braut Haaland skaffet to straffer og så ut til å bli matchvinner da han ble byttet ut mot Rapid Wien. Salzburg mistet ledelsen, men avgjorde på overtid.

HERJET: Erling Braut Haaland scoret igjen for Salzburg mot Rapid Wien, men fikk ikke sjansen fra straffemerket, selv etter å ha skaffet to stykker. Foto:   REUTERS / Leonhard Foeger / NTB Scanpix
HERJET: Erling Braut Haaland scoret igjen for Salzburg mot Rapid Wien, men fikk ikke sjansen fra straffemerket, selv etter å ha skaffet to stykker. Foto: REUTERS / Leonhard Foeger / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndagens kamp i den østerrikske eliteserien i fotball endte 3-2 til Salzburg etter at vinnermålet kom langt inn i overtiden.

Haaland var igjen banens gigant og var et konstant uromoment for Rapid Wien-forsvaret. Selv med ulovlige midler klarte ikke motstanderen å stoppe nordmannen og Salzburg fra å lede 2-1 da Haaland ble byttet ut etter 75 minutter.

Men uten Haaland kom laget fra Wien høyere i banen og utlignet til 2-2 like før slutt. Da tok Zlatko Junuzovic ansvar og smalt inn et frispark for Salzburg langt inn i overtiden og reddet tre poeng for Haalands lag.

To straffer

Det tok en hel halvtime før Haaland bidro til mål for Salzburg, men da skaffet spisskjempen like godt to straffer på tre minutter. Det resulterte i en scoring og en bom, men ikke fra Haaland selv.

Til tross for en sikker straffescoring i midtuken mot Napoli i mesterligaen, fikk ikke Haaland sjansen på straffesparkene han selv hadde skaffet mot Rapid Wien. I stedet fikk Dominik Szoboszlai og Hwang Hee-chan sjansen fra krittmerket. Szoboszlai satte ballen i mål til vill jubel fra Haaland, mens Hwang ikke klarte å overliste keeper på sitt forsøk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer