Erling Braut Haaland

Haaland og City gikk på supersmell

Ligalederen klarte ikke å tangere eldgammel rekord mot Wolves.

FORTVILER: Erling Braut Haaland skapte lite mot Wolves. Foto: NTB
FORTVILER: Erling Braut Haaland skapte lite mot Wolves. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

Wolverhampton - Manchester City 2-1 (1-0) slutt

Ligaleder Manchester City var ute etter sin sjuende strake seier fra start i ligaen, som ville vært tangering av klubbrekorden - som er hele 126 år gammel (fra 1897).

Men Wolves ville det annerledes.

Til tross for at hjemmelaget såvidt skapte noe som helst, scoret de to mål. Hee-chan Hwang ble matchvinner for Wolves, da han fikk muligheten fra kloss hold etter svakt forsvarsspill av Manchester City.

- Hva er det som skjer med Manchester City? ropte Viaplays kommentator Eivind Bisgaard Sundet på direkten.

- Uvanlig

Erling Braut Haaland kom for en gangs skyld ikke på scoringslista i kveld. Nordmannen skapte ikke stort, det gjorde heller ikke lagkameratene.

- Haaland ble holdt rolig, noe som er uvanlig, Dawson gjorde en fantastisk jobb med ham, sier BBC-ekspert Alan Shearer.

Wolves sto med fire fattige poeng og hadde bare én seier før i kveld. Manchester City gikk overraskende på sesongens første ligatap.

- Gratulerer til Wolves, de fortjente det. Vi hadde sjanser og sleit med overgangene og de spilte veldig bra. Vi var med i kampen og når motstanderen er raskere og kvikkere, så må vi akseptere det, sier Pep Guardiola etter kampen ifølge BBC.

Tidlig kalddusj

Hjemmelaget tok ledelsen etter et selvmål tidlig i kampen. Pedro Neto, som har vært veldig god denne sesongen, dro seg fri på høyrekanten på elegant vis. Vingen slo inn i boksen, der Ruben Dias var uheldig og satte ballen i eget mål.

Julian Alvarez hamret inn et frispark i vinkelen for Manchester City like etter hvilen. Det var Oscar Bobb, som kom innpå etter pause, som ble felt i forkant. Nordmannen var til tider livlig etter innhoppet.

- Tøff kamp. De er et veldig bra lag, og vi sleit veldig med å skape noe, å holde de under kontroll på kontringene. Vi klarte det ikke helt, sier Bobb til Viaplay etter kampen.

- Jeg føler meg ikke så bra for øyeblikket - vi har Leipzig neste kamp og så Arsenal, så vi må tenke på de kampene nå. Vi kan ha 50 kamper igjen å spille, så vi har fortsatt mye tid til å vise at vi er det beste laget, sier Bobb til klubbens offisielle hjemmeside.

De lyseblå hadde knapt skapt noe som helst før hvilen og Haaland var veldig usynlig de første 45 minuttene. Wolves hadde faktisk 0(!) skudd på mål til pause i den offisielle statistikken.

City-manager Pep Guardiola var på tribunen under kampen, etter at han pådro seg sesongens tredje gule kort sist.

Der fikk han se elevene gå på et sjeldent ligatap.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer