Marco Reus og Erling Braut Haaland

Haaland-«sabotasje» vekker oppsikt

Marco Reus har en merkelig vane når Dortmund scorer mål.

Publisert
Sist oppdatert

Erling Braut Haaland har scoret på bestillingen denne sesongen for Borussia Dortmund. Bare i Bundesligaen har nordmannen funnet veien til nettmaskene hele 25 ganger på 26 kamper.

Det gir mange muligheter for Marco Reus til å gjøre noe han elsker.

Nemlig å ødelegge sveisen til lagkameratene. For dersom du er en svært oppmerksom seer, så har du kanskje fått med deg at Dortmunds kaptein elsker å rufse rundt i håret til sine lagkamerat når de feirer mål.

- Det gir meg stor tilfredsstillelse, sier Reus til klubbens TV-kanal.

Hans favorittmål er selvfølgelig den norske storscoreren.

- Det er morsomt fordi de fleste av gutta står lenge foran speilet før kampen og i pausen for å ordne håret sitt, spesielt Erling, forklarer Reus.

Se video av målfeiringene i videovinduet øverst

De to stjernene virker å komme godt overens med hverandre på tross av at Reus ødelegger Haalands sveis fra tid til annen.

Til Bundesliga.com fortalte Haaland at han umiddelbart fant tonen med klubbkapteinen. Reus har på sin side skrytt masse av Haalands fotballferdigheter.

Til tross for at tyskeren er bortskjemt med gode spisser i klubben er han veldig imponert over det han har sett av den 11 år yngre nordmannen siden jærbuen kom til klubben.

- Jeg har aldri sett en slik spiller i denne klubben, sa Reus i podkasten «Kicker møter DAZN».

Reus mener at Haaland er unik selv om han fortsatt er veldig ung.

- Han har utviklet seg massivt i løpet av de siste seks til ni månedene, fortalte Reus.

Borussia Dortmund møter RB Leipzig i den tyske cupfinalen torsdag. Haaland håper å rekke kampen etter å ha slitt med en muskelskade.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer