Erling Braut Haaland

«Haaland-show»

Nok en gang har samtlige spanske sportsaviser ryddet sine forsider for få plass til Erling Braut Haaland (20).

Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag kom nyheten om at Alfie Haaland, Erling Braut Haalands far, og superagent Mino Raiola var på plass i Barcelona for å møte den spanske storklubben.

Kun timer seinere etter å ha blitt filmet på flyplassen El Prat i Barcelona hadde kameraer i Madrid fanget opp «pappa Haaland» på vei til møter med Real Madrid.

Det har ført til at spanske medier har gjort sitt for å fyre opp under Haaland i samtlige av «de fire store» sportsavisene. Haaland pryder nemlig forsidene i Marca, AS, Mundo Deportivo og Sport.

Showet

Den mest spenstige overskriften er det sistnevnte kommer med, som kaller torsdagens hendelse for «HAALAND-SHOW» på sin forside. Der forklarer avisa, som er basert i Barcelona og var de som hadde de første bildene av Haaland og Raiola i Spania, at Barcelona er sterke i troen på at de kan få hentet den norske angriperen.

De hevder at Raiola og Haaland var på plass i Spania for å diskutere en overgang, og at dragkampen om nordmannen fikk sitt endelige startskudd med møtene med Madrid og Barcelona.

I en av flere saker på avisas nettside hevdes det også at det var en god «feeling» mellom partene etter møtet, der Barcelona-president Joan Laporta og direktør Mateu Alemany også skal ha vært til stede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer